Totte Krokström skänker en mycket generös gåva till Hudiksvalls Golfklubb 24/03/20

I somras fick ni läsa reportaget om Totte Krokström – han som varit medlem i Hudiksvalls Golfklubb allra längst …

Nu är det dags igen, men denna gång för att Totte har skänkt 200.000:- till Hudiksvalls Golfklubb som ett tack för ”hyran till hans andra hem och till klubben som skänkt honom sån glädje och motion under alla år, 1966 – 2020, so far!

– Det här är en helt privat gåva som jag och min familj, min fru Margareta, min son Tomas postumt och min dotter Kerstin, vill skänka som ett tack för många fina minnen geom åren och många framtida minnen också, poängterar Totte som nu har hunnit fylla 79 år.

– Att satsa på banans utveckling, tycker jag är viktigt. Men jag har inte tänkt att pengarna ska gå till något speciellt utan jag tror att den här styrelsen är så kompetent att de vet var pengarna gör bästa nyttan.

– Golfen har betytt så mycket för mig och jag tycker att banan är bra skött, personalen trevlig och stämningen bra! Jag tänker fortsätta spela golf så länge kroppen tillåter, för det är så himla roligt, säger en nöjd Totte Krokström och medger att han nog måste lägga ner lite mer tid till sommaren på sin puttning. Jag måste nog satsa mer på individanpassat materialval om bollen ska gå i kopp direkt.

08.08 – måndag, onsdag och fredag det är en ”Tottetid” då man garanterat ser Totte i startgroparna på hål 1. Om det inte regnar förstås, för det är ingen höjdare, avslutar en glad och nöjd Totte.

Hudiksvalls Golfklubb bugar och tackar för denna generösa gåva och lovar att pengarna kommer att göra skillnad ute på banan.

Totte Krokström (i mitten) älskar sin golf. Han är den som varit medlem längst i klubben och idag (2020-03-24) gav han Hudiksvalls Golfklubb en mycket generös gåva till, som han uttryckte,: ”till det som varit mitt andra hem under så lång tid och som skänkt mig så mycket glädje.” Här tillsammans med klubbens ordförande Kåge Larsgården (t v) och klubbchefen Jon Sellén.