Tävlingar 2020 13/06/20

Till slut skingras dimmorna och reglerna kring tävlingsverksamheten har publicerats.
Enligt beslut från Golfförbundet kan tävlingsverksamheten för alla inledas den 1 juli 2020.
Vissa förändringar i rutinerna kommer att göras tex att man för sitt eget scorekort, det kommer inte att finnas några krattor mm.
Klubben har och kommer fortsatt att publicera dessa undantag från normala regler.

Under juli och augusti kan man spela Onsdagsgolfen. Fristående tävlingar vecka för vecka, man anmäler sig i GIT, bokar sin egen starttid, betalar i shopen och lämnar påskrivet scorekort i greenfee-inkastet.

Golfveckan kommer i år att ha 8 speldagar och börja redan på lördagen den 11 juli.

Ett nytt inslag i år är en mini-tour som kallas Branschbollen med speldagar 11 och 18 juli samt 29 augusti. Partävling med tre olika spelformer och med bra prisbord. De tre främsta lagen går vidare till finalspel på Bro Hof. Mer information kommer att finnas på anslagstavlan på klubben.

KM spelas i år första helgen i augusti.

Tävlingsprogrammet är publicerat under Tävla, vissa justeringar kan bli aktuella.

Tävlingskommittéen