Junior

Uppdrag

Idrottskommitténs uppdrag är att ansvara för och utveckla den idrottsliga delen på vår golfklubb. Vi ska se till att det finns en organisation som kan bedriva verksamhet för de som vill utveckla sin golf under organiserad form.

Börja spela Golf!

Man är junior i golf till och med det år man fyller 21. Det är enkelt att börja spela golf som junior. Det går utmärkt att komma och prova på i våra träningsgrupper nedan. Vill du anmäla dig till nybörjarkurs (13 år och äldre), anmäl till jon@hudiksvallsgk.se.

Golfskola i samarbete med Hälsinglands Sparbank 6 – 12 år

Vi kommer inte att genomföra golfskola 2021, smittspridningen är stor i den åldersgruppen.

Träningsgrupper

Träningsavgift 600:- då ingår gruppträning, 30 hinkar på rangen (kortkostnad tillkommer för dom som inte har).
Vi siktar på att ha 6 grupper. U7 (f.14-15)U9 (f. 12-13), U11 (f. 10-11), U13 (f. 08-09), U15(f. 06-07). Ledare till grupp krävs för att gruppen ska köra igång.
Nu är det dags att dra igång juniorträningarna. U7, U9 och U11 tränar måndagar kl 18-19, U14 tränar onsdagar och söndagar kl 18-19.

Träningsavgift på 600kr betalas i shopen eller till Swish 123-0334938, ange träningsavgift och barnets namn.

Anmäl er till träning via formuläret nedan.

Information från juniorkommittén inför säsongen 2021

Vänligen
Juniorkommittén

Team Björn Lundén Golf