Golftävlingar miniorer, ålder från 6 år till 12 år, sommaren 2019. 28/06/19

TÄVLING 1
Norsk poängbogey med handicap – tre hål

Söndag den 7 juli – första start kl.12.00

Spelform

• Singeltävling
• Vi spelar de tre första hålen på Hudiksvalls golfklubb. Varje starttid har två spelare. 15 minuter mellan starttiderna.
• Norsk poängbogey med handicap – vi spelar poängbogey med handicap, med tillägget att du på varje hål får kasta bollen en gång. De övriga slagen slår du som vanligt.
• Ålder 6-9: Utslag från ”kvastarna”. Ålder 10-12: Utslag från tee 46
• Alla som deltar får medalj.

Du kan läsa mer om Norsk poängbogey här och om spelformen poängbogey här.

Övrigt

Om du har högre än 36 i handicap så behöver du ha med dig någon på banan som har maximalt 36 i handicap och är 15 år eller äldre, som kan hjälpa dig med tävlingsregler och speltempo.

Vi har viss utrustning att låna ut, alla som har egna klubbor ombeds ta med dem.

Anmälan görs till shopen senast dagen innan.
Mejl: jon@hudiksvallsgk.se

Det är gratis att delta.

TÄVLING 2
Poängbogey med handicap – nio hål

Söndag den 21 juli – första start kl.12.00

Spelform

• Singeltävling
• Vi spelar de nio första hålen på Hudiksvalls golfklubb. Varje starttid har tre spelare. 10 minuter mellan starttiderna. Den som får högst poäng efter avslutad runda vinner.
• Poängbogey med handicap
• Ålder 6-9: Utslag från ”kvastarna”. Ålder 10-12: Utslag från tee 46
• Alla som deltar får medalj.

Du kan läsa mer om spelformen poängbogey här.

Övrigt

Anmälan görs till shopen senast dagen innan.
Mejl: jon@hudiksvallsgk.se

Det är gratis att delta.