Golfens dag

Golfens dag återkommer 26 maj 2018.

Svensk golfsports största organisationer gör gemensam sak och lanserar konceptet Golfens dag med premiär 20 maj 2017. Det huvudsakliga målet är att nå nya spelare och tillvarata det stora intresse som finns kring golfen i Sverige. På den här sidan kommer vi att lägga upp vad som händer under Golfens dag på Hudiksvalls Golfklubb.

Genom satsningen på en nationell samlingsdag kan fler människor få en positiv kontakt med golf på landets klubbar och anläggningar. Golfens dag drivs nationellt av Svenska Golfförbundet tillsammans med Golfsveriges största organisationer och arrangeras ute på landets golfklubbar och golfanläggningar. Tillsammans kan vi ta tillvara det stora intresset i Sverige, marknadsföra hela golfindustrin och öka synligheten kring de fördelar golf har när det gäller friskvård, miljö och samhällsekonomi.

Golfens dag är ett långsiktigt projekt där datum för kommande tre år redan är satta. Varje år kommer ett gemensamt tema utgöra ramen för Golfens dag. 2017 är temat ”Dubbelt upp”.