Festlig invigning av ”nya” hål 1 03/07/20

I går, torsdag 2 juli, invigdes Hudiksvalls Golfklubbs nyrenoverade hål 1.

Tillsammans med sponsorerna (Bilmetro, Råsjö, Masers Frakt, T. Krokström, HudikProfil, Sjölins Smide och Fastighetsbyrån) firade styrelsen, Stickans Course Crew och övriga inbjudna öppningen på ett mycket festligt sätt. Bubblig dryck och goda canapéer från Golfkrogen gjorde inramningen extra festlig. Klubbens ordförande Kåge Larsgården berättade om tanken med renoveringen tillsammans med klubbchefen Jon Sellén, medan banchefen Anders Edh berättade om arbetet bakom det fina resultatet.

Först att slå ut var klubbens lovande golflöfte Simon Björkén, som för övrigt gick banan på 60 slag netto häromdagen. Många övriga inbjudna passade på att invigningsslå ut på det ”nya” hålet för att förstärka invigningen. Stig Jacobsson, som leder ”Stickans Course Crew” gjorde bedriften att springa och slå ut en riktigt bra driver! Först ut att spela hela hålet var Totte Krokström.

Tack till alla som deltog vid invigningen och tack till alla som bidragit så att vi kunde genomföra denna renovering. Nu har vi även ett fint öppningshål på vår i övrigt så fina bana. Nu kör vi …

Ordföranden Kåge Larsgården hälsade välkommen och berättade tillsammans med klubbchefen Jon Sellén lite om tankarna bakom renoveringen.

Suveräna Golfkrogen hade ordnat med goda canapéer och dryck i Bilmetros fina ”starttält”.

Isak Lambertsson, tv, gick tillsammans med Simon Björkén på hans smått fantastiska runda på 60 slag!

”Stickans Course Crew” lägger ned mycket ideellt arbete som gör att vi kan hålla vår bana i så fint skick. Till vänster ses banchefen Anders Edh.