Serielag

Serielaget representeras av klubbens bästa spelare. Vi spelar för tillfället i division 1. Det finns division 2, 1 och överst är Elitserien som även kallas för LAG-SM.
Coach för 2015 är Filip Modig. Hur laget kommer att se ut beror alldeles på hur våra spelare tränar och spelar tävlingar på andra banor. För att ha en chans att ta plats i laget krävs att man är delaktig på träningar och tävlar på andra banor regelbundet.
Det finns en hel del bra tävlingar att spela för den som har ambitioner. Minitouren är den högsta touren som inte kräver kategori. Vidare finns VGT, SeeMore Tour och diverse andra mindre enskilda tävlingar. För den med ambitioner är det ett måste att spela på andra banor och jämföra sig med likasinnade. Det räcker inte att spela på hemmaplan. Se Golf.se för aktuella tävlingar.
Årets seriespel spelas på Gävle gk i juli.