Junior och idrott

Uppdrag

Idrottskommitténs uppdrag är att ansvara för och utveckla den idrottsliga delen på vår golfklubb. Vi ska se till att det finns en organisation som kan bedriva verksamhet för de som vill utveckla sin golf under organiserad form.

Börja spela Golf!

Man är junior i golf till och med det år man fyller 21. Det är enkelt att börja spela golf som junior. Hör av er till Jon Sellén för mer information 0650 54 20 84.

Golfskola

19-21/6 10.00-15.00 700:- för alla inkl. t-shirt och lunch.

Anmälan till jon@hudiksvallsgk.se ange personnummer.

Träningsgrupperna

Medlemsavgift + träningsavgift 600:- för alla då ingår gruppträning, 30 hinkar på rangen (kortkostnad tillkommer för dom som inte har), 2 privatlektioner på 25 min (skall tas ut på sommarlovet under dagtid) och 1 st piké. Börjar man efter golfskolan kostar det 400:- då ingår bara hinkarna på rangen.

Sommarcupen

5-6 tävlingar under sommaren och hösten. 20:-/tävling. Alla som ska vara med ska vara medlemmar.

Team Digitala Företaget Golf

Team BL Info golf grundades 2014, ett golfteam med juniorer som vill satsa lite extra på golfen året runt. Här kan du läsa mer om Team Digitala Företaget http://digitalaforetaget.dinstudio.se/

Medlemmar

Jon Sellén, ansvarig