Junior och idrott

Uppdrag

Idrottskommitténs uppdrag är att ansvara för och utveckla den idrottsliga delen på vår golfklubb. Vi ska se till att det finns en organisation som kan bedriva verksamhet för de som vill utveckla sin golf under organiserad form.

Börja spela Golf!

Man är junior i golf till och med det år man fyller 21. Det är enkelt att börja spela golf som junior. Hör av er till Jon Sellén för mer information 0650 54 20 84.

Golfskola i samarbete med Hälsinglands Sparbank 6 – 12 år

Vi har inte tagit beslut om det blir golfskola 2020 och i vilken form, preliminärt datum är 15-17/6 09.00-14.00, pris: 800:- för alla inkl. lunch.

Anmälan till jon@hudiksvallsgk.se ange personnummer.

Träningsgrupper

Träningsavgift 600:- för alla då ingår gruppträning, 30 hinkar på rangen (kortkostnad tillkommer för dom som inte har).
Vi siktar på att ha 4 grupper. U8 (f. 14-12), U10 (f. 11-10), U12 (f. 09-08), U14 (f.07-06). Ledare till grupp krävs för att gruppen ska köra igång.

Juniortävlingar

4 tävlingar under sommaren och hösten. Ingår i träningsavgift, 50 kr för övriga.

Team Björn Lundén Golf

Team Björn Lundén golf grundades 2014, ett golfteam med juniorer som vill satsa lite extra på golfen året runt. Här kan du läsa mer om Team Björn Lundén Golf https://www.facebook.com/teambjornlundengolf/

Medlemmar

Sophie Westberg, samankallande