Klubben

Hudiksvalls Golfklubb med en 18 hålsbana mitt i natursköna Hälsingland ger dig en skön golfupplevelse.

Närheten till staden ger medlemmar och besökare närhet till boende och service. Hudiksvalls rika kultur och uteliv borgar för en behaglig vistelse i Hudiksvall.
Golfbanan är en park- och skogsbana som är kort på pappret men med de små greenerna biter gärna banan ifrån allt som oftast.

Banan ligger ca 5km från centrum. Från banan har man bitvis en strålande utsikt över Hudiksvallsfjärden.
Banan har 18 hål, 4622m från röd tee och 5536m från gul tee. Par 71. Här finns drivingrange, övningsgreen, övningshål, restaurang, shop och pro. Uthyrning av vagnar och golfbilar samt uppställningsplats för husvagn/husbil med eluttag.

Vår säsong ligger mellan maj-oktober
Greenfee under lågsäsong 350kr och under högsäsong 400kr. För juniorer är det reducerat pris.