Årets golfsäsong igång rekordtidigt! 24/04/20

Lars Hedlund var den som fick äran att vara först ut och inleda årets golfsäsong. I samma boll gick även hustrun Elvy samt paret Lena och Göran Carlsson. – Som vi har längtat, säger de fyra samstämmigt.

– Men vi måste hålla rätt avstånd, poängterar Elvy Hedlund som lovat sina barn och barnbarn att vara rädd om sig med tanke på Coronapandemin.

– Som en liten uppmuntran till dessa fyra som är ”här jämt” beslutade vi att ge dessa fyra årets honnör att bli först ut, berättar klubbens ordförande Kåge Larsgården. Lars, Elvy, Göran och Lena ingår i ”klubbhusgruppen” som sköter ”allt” i  och omkring klubbhusområdet. – Vi planterar, rensar, vattnar, skurar och mycket mycket mer. Det är mycket att stå i över hela säsongen, men vi är många som hjälps åt, men det är väl därför vi är här jämt, säger Lena Carlsson med ett skratt.

– I och med Lars Hedlunds utslag så invigdes 2020 års golfsäsong redan idag, den 24:e april, vilket är det tidigast på minst 30 år, avslutar Jon Selén, som ser fram emot en ny spännande säsong som till en början innebär en hel del ändrade förutsättningar för hur vi ska bete oss ute på banan och mot varandra.

Flera bevittnade golfslaget som inledde årets golfsäsong rekordtidigt! Här ses Lars, som fick den äran, och Elvy Hedlund, Kåge Larsgården, Lars Eriksson, Göran och Lena Carlsson samt Jon Sellén.